Over mij

Dit zijn wij!

Hoi allemaal! Mijn naam is Rebecca, 25 jaar oud, en ik woon in Julianadorp. 

De liefde van mijn leven, Laurens, heb ik 2,5 jaar geleden ontmoet. Eigenlijk kenden we elkaar al een aantal jaar maar ik vond hem nog te jong (haha). Op een feestje raakten we uiteindelijk aan de praat. Hij was al zes keer langsgelopen totdat we elkaar aankeken en ik het meteen wist.. Ik was op slag smoorverliefd. Cliché hè? Hij is heel lief, ziet er super uit en heeft alles voor me over. Ik wil nooit meer zonder hem! 

Vorig jaar hebben we samen een nieuwbouwhuis gekocht, een twee-onder-een kap in het heerlijke rustige Julianadorp vlakbij het strand. We wonen samen met twee wollige beestjes, Simba en Nala. In september kwamen we erachter dat we een kleintje krijgen, het wordt een jongetje en in mei mogen we hem eindelijk ontmoeten! 

Ik ben leerkracht in het basisonderwijs. Op een school in Den Helder sta ik voor een leuke groep 8. Het onderwijs vind ik heerlijk. Daar ben ik namelijk volledig op mijn plek. Ik vind het mooi om kinderen iets nieuws te leren. Vooral wanneer kinderen iets gaan begrijpen. Ook vind ik het contact met het oudere kind prettig, ze begrijpen humor en zijn open en eerlijk. De gesprekken die plaatsvinden vind ik mooi omdat ze zo oprecht zijn. Mijn ambities reiken echter verder dan alleen lesgeven. Daarom wil ik graag andere verdiepende studies volgen. Het onderwijs zal een van de onderwerpen worden waarover ik ga schrijven.

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven is mijn motto: ‘genieten nu het kan.’ Mensen die me dierbaar waren, zijn me helaas ontvallen. Daarom wil ik iedere dag genieten van iets, al is het maar iets kleins.

Ik ga graag op stap met mijn vriend of vriendinnen. Verder houd ik van muziek, fotograferen, grafisch ontwerpen, lezen, nieuwe dingen leren, de zon, vakanties, Pinterest en heerlijk op de bank liggen met een goede film of serie. Ook vind ik het superleuk om met mijn interieur bezig te zijn. Een nieuw huis was dan ook een droom voor mij. Dit voorjaar ga ik beginnen met het ontwerpen van onze tuin. Ik verheug me er nu al op! 

Wil je meer weten of in contact met mij komen? Stuur me dan een mailtje: rebeccabruinsma@hotmail.com